(VER)ZORGINSTELLINGEN, SCHOLENGEMEENSCHAPPEN EN DERGELIJKEN  BEHOREN TOT ONZE KLANTENKRING.

Of er nu een vraag is voor de complete verzorging van de een verzorgingshuis tot de jaarlijkse wasverzorging van bijvoorbeeld de labjassen van een scholengemeenschap, wij komen graag langs om alles te regelen


Verpleeg- en bejaardentehuizen

Voor veel instellingen in de regio verzorgen wij het volledige textielassortiment. Het linnen­pakket kan eigen­dom zijn van de in­stel­ling. Het is ook moge­lijk bed­linnen, bad­linnen en doeken te huren, waard­oor de in­stelling zelf de inves­tering niet hoeft te doen en waar­bij er altijd een gegaran­deerde voor­raad is.

Tevens is de ver­zorging van per­soonsgebonden was/­stoomgoed van de gasten van het huis een mogelijkheid.

 

hoteltextiel.jpg

Leasen of huren?

Deze artikelen kunnen ook worden gehuurd, waarbij wij samenwerken met internationaal gerenommeerde fabrikanten.

bejaardentehuizen.jpg

Scholengemeenschappen.

Ook deze bedienen wij op een afroepbare basis. Van de hand en theedoeken van de kantine tot de kokskleding op bijvoorbeeld een ROC, alles is mogelijk en word op zeer korte en zeer flexibele manier geregeld.Is Uw interesse gewekt?

 

haal-breng-service.jpg

Haal- en brengservice

Afhankelijk van de opdracht bestaat de mogelijk­heid dat wij binnen onze regio uw kleding, dek­bedden, lakens en derge­lijke even af­halen en weer terug­bezorgen.U kunt van deze dienst gebruik maken door even een tele­foontje of email te plegen en wij komen de artikelen bij u ophalen en schoon en fris weer retourneren.