Welkom bij Stomerij kledingreparatie Edmondo.

Al meer dan 40 jaar is er een stomerij Edmondo in de Kempenaerstraat. Alles op stomerij en wasserij gebied kunt u op deze vestiging aanleveren. Van een stropdas tot een wollen dekbed, alles is mogelijk.

 

Sinds kort hebben wij op de Kempenaerstraat weer een lakenpakketservice. net als er vroeger ook al was.

De winkel heeft in de loop van 2013 een kleine metamorfose ondergaan. Een beetje moderner zullen we maar zeggen. Er is een pinautomaat geplaatst en nog meer wat veranderingen.

De grootste aanwinst is toch wel onze kledingreparatie afdeling. alles op gebied van reparatie en verstelwerkzaamheden kunt u bij onze bedreven kleermakers aanbieden. over het algemeen zijn uw reparaties in 2 dagen klaar. 

Ook hebben wij een steeds groter groeiende fournituren afdeling. Kleine en grote dingetjes voor uw reparaties. Vaak hebben wij precies wat u zoekt. Als het niet aan de wand hangt kan vaak alsnog onze kleermaker uitkomst bieden met onze voorraad van het atelier. 

Wij hopen u snel te zien in onze winkel. 

Alles op het gebied van textielreiniging kunt aan de medewerkers van deze Schooon vestiging afgeven en zij zullen dit vakkundig voor u laten behandelen.